Marina apartman

Idény nyáron (2021) nyitotta meg kapuit. A ház 9 fő számára biztosít kényelmes, otthonos szállást.
(Szomszédasszonyunk csak mézeskalács házikónak hívja)

A házba belépve egyből egy amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat. Ez a ház központi helye, itt található egy sík képernyős okos televízió, 9 fős étkező asztal, kényelmes sarokkanapé. A nappaliban egy vöröstéglás kandalló ad rusztikus hangulatot.

Az étkezőt a konyhával egy szintén vöröstéglás bárpult választ el. A konyha teljesen felszerelt. Főzési lehetőség gáz- villany kombinált tűzhelyen. De mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő, kénypirító, kávéfőző is helyet kapott. Kávé, teafilter, kakaópor mindig rendelkezésre áll. Érkezéskor a hűtőt feltöltjük, mely a ház ajándéka. Természetesen a hűtőben helyet kap egy üveg házi pálinka is mint welcome drink.

Az előszobából nyílik a fürdő szobába, melyben egy hatalmas sarokkád található. A hölgyek
kényelméért hajszárító, hajvasaló biztosított. Törölköző bekészítés az érkezés napján.

A nappaliból nyílik 3 hálószoba. Mindegyik szobában 2 darab egyszemélyes kényelmes ágy található, mely igény szerint össze is tolható, valamint egy kihúzható sarokkanapé, szekrények. Az egyik szobában kialakításra került egy mese sarok is a hozzánk érkező gyermekek számára. Kisebbeknek utazóágyat, babakádat, etetőszéket is tudunk bekészíteni.

A ház egyszerre egy családnak kiadó.

Az ára létszám függvényében, az alábbiak szerint alakul:
- 3 főig - 25.000 Ft/ ház/ éj
- 4-5 fő - 30.000 Ft/ ház/ éj
- 6-7 fő - 40.000 Ft/ ház/ éj
- 8-9 fő - 50.000 Ft/ ház/ éj

Az árak már magában foglalják az IFA-t is.

Képek az apartmanról:
Képek az udvarról: