Borbála apartman

Borbála Apartmanunk 2018 óta fogadja vendégeit. A ház 5 fő számára biztosít kényelmes szállást.

A Kisfaludy Pályázat megnyerése lehetővé tette, hogy 2020 őszén, új tetőt kapott a vendégház, illetve mindkét szobában felszerelésre került egy hűtő, fűtő klíma. 2021 elején pedig minden helyiség átesett egy tisztasági festésen.

Most egy csodaszép, kényelmes, otthonos és vadonatúj kuckó várja az ide látogatókat. A ház egy tágas szobával rendelkezik, sík-képernyős televízióval, szekrényekkel, kényelmes gerincvédő
matraccal ellátott ágyakkal, ami variálható aszerint, hogy párban érkeznek, netalán barátok. Továbbá egy étkezős nappalival, szintén szekrényekkel, és egy ágyazható kényelmes kanapéval.

Innen nyílik a konyha, amit igyekeztünk minden igényt kielégítően felszerelni. (elektromos főzőlap, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, Hot- Plate sütő, mikrohullámú sütő) Kávékapszula, tea filter,
kakaópor mindig rendelkezésre áll. Érkezéskor a hűtőt feltöltjük, mely a ház ajándéka. Természetesen a hűtőben helyet kap egy üveg házi pálinka is mint welcome drink.

A fürdő szobában egy hatalmas 100*150-es zuhanyzó lett kialakítva. A hölgyek kényelméért hajszárító, hajvasaló biztosított. Törölköző bekészítés az érkezés napján, valamint vasalási lehetőség is biztosított.

Az ára létszám függvényében, az alábbiak szerint alakul:
- 3 főig- 25.000 Ft/ ház/ éj
- 4-5 fő - 30.000 Ft/ ház/ éj

Képek az apartmanról:
Képek az udvarról: