Megkérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni,
illetve betartani azért, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen és
elkerüljük az esetleges félreértéseket.

Érkezés és távozás
 1. A vendég köteles a tulajdonosnak vagy megbízottjának az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) megmutatni
  adatfelvétel céljából.
 2. A vendég tartózkodása ellenértékét legkésőbb végleges távozása előtt köteles a foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kiegyenlíteni, ha ez korábban nem történt meg.
 3. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben ha úgy döntenek, hogy  az itt tartózkodást előbb szakítják meg a pénzt visszatérítjük.
 4. A szálláshelyet érkezés napján 14,00 -22,00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezik, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket.
 5. Vendégeink érkezéskor házkulcsot kapnak. A távozás napján kérjük, a postaládában hagyni vagy átadni a tulajdonosnak vagy megbízottjának.
 6. Távozás napján 10.00-ig kérjük elhagyni a szálláshelyet.
Szomszédok nyugalma
 1. A szomszédok nyugalma érdekében a kertben 22:00 óra után kérjük, kerüljék a hangoskodást, zenélést, zajjal, lármával járó tevékenységet.
 2. A vendégház területén időponttól függetlenül tilos minden olyan magatartás, viselkedés, amely zavarja mások nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját, zaklatásnak minősül vagy minősülhet, mások megfélemlítésére.
 3. A tulajdonos vagy megbízottja jogosult figyelmeztetni és lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.
Biztonság
 1. A vendégházban tilos a dohányzás, az ingatlan területén csak az udvarban megengedett, a keletkező csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamuzókba szíveskedjenek eldobni.
 2. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a kaput és a házat mindig zárják. A  vendégház és annak területén hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 3. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 4. A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.
 5. A vendégházak területére nem vihetők be a hatályos jogszabályokban maró, gyúlékony vegyszernek, anyagnak minősített dolgok, a hatályos jogszabályokban tűzveszélyesnek és/vagy robbanás veszélyesnek minősített anyagok, tűzijáték, petárda, ezek alkatrészei, összetevői, hulladék, környezetre, egészségre ártalmas dolog pszichotrop anyag.
 6. Tűzoltó palack a két vendégház között található, valamint minkét vendégházban 1-1 kisebb palack is helyet kapott a bejárati ajtók közelében. Tűz esetén a vendég köteles haladéktalanul hívni a +36 70 604 0414-es vagy a +36 70 604 0408-as telefonszámot.
Takarítás
 1. Kérjük vendégeinket ,hogy a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják a konyhát, és a szálláshely elhagyását megelőzően köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket, grill és bogrács kellékeket.
 2. Szelektív hulladék: Kérjük tisztelettel, hogy a szemetet szelektíven gyűjtsék. A műanyag, alumínium flakonokat, papírt, csomagolóanyagokat az ebből a célból kihelyezett “szelektív” feliratú kukába helyezzék.
Tűzrakás
 1.  Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával.  Megkérjük Önöket, hogy a tüzet ne hagyják őrizetlenül, és ha befejezték a tűzzel kapcsolatos tevékenységet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották.
 2. A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos.
Parkolás
 1. A vendégház kettő kocsibeállóval rendelkezik kérjük, úgy parkoljanak, hogy jusson hely mindkét autónak.
Wifi
 1. Mindkét vendégházban 2 külön Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes.
 2. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja.
 3.  A szolgáltatást a vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.
Hibajelentés
 1. Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.
 2. A vendég köteles a vendégház eszközeit, berendezéseit rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő kárt a vendég az üzemeltető felhívására, de legkésőbb a távozása előtt köteles megtéríteni.
 3. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 4. A vendégház bármely eszközeinek, berendezési, felszerelési tárgyainak meghibásodását a vendég köteles bejelenteni az üzemeltetőnek. A vendég nem jogosult a hibát saját maga javítani vagy a javítást megkísérelni. Az ebből eredő károkért való felelősséget az üzemeltető kizárja.
Különleges kérések
 1. A Házikóba háziállat csak előzetes egyeztetés után hozható be, megértésüket előre is köszönjük.
 2. A ház elhagyásakor kérjük, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót, téli időszakban a fűtést mérsékeljék 18 fokra.
 3. A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni.
 4. Kérjük, óvják a ház berendezését.
 5. A vendégház berendezési, felszerelési tárgya a vendégház területéről kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével vihető ki. A vendégházak bármilyen átrendezését, bútorok áthelyezését kizárólag az üzemeltető munkatársa, vagy erre kijelölt megbízottja végezheti.
A szálláshely kártérítési felelőssége
 1. Az üzemeltető a vendég vendégházba bevitt dolgaiban keletkezett kárért nem tartozik felelősséggel.
 2. A vendég a vendégház berendezéseit és egyéb szolgáltatásait rendeltetésszerűen, saját egészségi, fizikai, mentális állapotának tudatában és ismeretében használja, illetve veszi igénybe, ezért a nem rendeltetésszerű, illetve nem a vendég valós egészségi, fizikai, mentális állapotának megfelelő használatból, igénybevételtől eredő károkért való felelősségét az üzemeltető kizárja.

Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük írjanak véleményt online. Bármilyen panaszt figyelembe veszünk, és megpróbáljuk megoldani, vagy hívjanak a következő telefonok valamelyikén:
+36 70 60 0414, +36 70 604 0408

Köszönjük megértésüket és Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!